You don't know what you got till you're missing it a lot,I had to go throw it away ,I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize . erik hassle, hurtful♥

hej alla underbara som tar sig tid att läsa min blogg =)

idag har jag varit en del med malin, som kom ut, till ön i mälaren, från nacka, där vi båda bor ( jag halvtid ;P ) däen r jag bor! det var riktigt kul faktiskt.i köpte pizza på lidl,  och senare fick jag en lite konstig ide, att äta marabou choklad med grädde på ! grymt gott men onyttigt. malin avstog :)

sen frågade jag min pappa, om jag kunde sova hos henne i nacka, vilket jag kunde ! schyrrans;)

en liten kul grej som hände var när vi kom till brommaplan, och när vi var vi vid spärrarna, kom tunnelbanan. och jag hade inte smsat min biljett än, så jag plankade! vi sprang uppför trapporna, och malin kom in i tunnelbanan men inte jag, för dörrarna stängdes innan jag hann in. Jag mimade till malin att hon skulle vänta vid nästa hållplats, alltså abrahamsberg, eftersom det var tio minuter kvar tills nästa tunnelbana kom. Men jag hade så dåligt samvete att jag plankade, så jag gick ner, bad om ursäkt till dom som jobbade vid spärrarna, och skickade en sms-biljett.
Dom blev superglada och tackade mig, och dom sa att dom tycker att fler borde vara som mig. Då blev jag glad, liksom att man gjort någonting vettigt.


sedan gick vi till skeppsbron, vi såg nationalfirandet. och erik hassle !<33333 han är bäst.  ( video filmad av mig :) )



sen har vi gjort massa andra saker, men det orkar jag inte berätta om nu. haha !

puss !


Kommentarer
Postat av: linda

Han ska jag se i sommar peace and love <3 :)

2009-06-06 @ 23:25:57
URL: http://lindsaystyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0